Vespre a la capella …

  Dissabte dia 17 de març, a 2/4 de 9 del vespre a la Capella de la Mare de Déu de Montserrat

De nou, amb el bon temps, tornen els concerts a la Capella de la Mare de Déu de Montserrat.

 

En aquesta ocasió el concert anirà a càrrec del solista de flauta, ORIOL CARCELLER, estudiant de grau mig de l’especialitat de flauta al nostre conservatori, que enguany acaba els seus estudis de grau mitjà i està a punt d’iniciar els seus estudis superiors.

Oriol Carceller oferirà algunes obres per a flauta sola (Fustenau, Ramió) i també amb duo amb Marta Carceller, jove reconeguda violinista a la nostra ciutat, que interpretaran conjuntament obres del període barroc (Boismortier, Carl Philip Emmanuel Bach, Telemann) i acabarà amb el 1r moviment del Trio en Sol Major per a flauta, violoncel i piano de F. Joseph Haydn, per la qual cosa comptarà amb la col·laboració de Laia de La Torre al piano i Paula López al violoncel, també estudiants del darrer curs de grau mig al Conservatori Joan Just Bertran d’Igualada.

 

Aquest acte compta amb l’organització de Llegim…? Llibreria i és una producció de l’entitat Contrapunt, plataforma per a la producció d’activiatats musicals, en el seu projecte anomenat Anacrusi, que ofereix la possibilitat als joves músics estudiants, i també amateurs, de projectar-se públicament a través de repertoris treballats acuradament, sigui dins les classes, sigui a nivell independent.

Posted on 15 Mai 2014, in Activitats. Bookmark the permalink. Deixa un comentari.

Feu un comentari del llibre que us recomanem

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: