Agraïments de Llegim…? Llibreria i anunci d’activitats per pal·liar les pèrdues

En motiu de l’incendi que es va produir el passat diumenge 19 de juliol entre les 9 i les 10 de la nit al magatzem de la llibreria Llegim…? situat al mateix Passatge Capità Galí, n. 8 (antiga botiga de Roba Laboral Llambès) per causes encara incertes,  tot l’equip de Llegim…? Llibreria vol agrair les mostres de suport i l’ajuda rebuda durant tota la setmana del 20 al 25 que van fer que es puguessim seguir desenvolupant les activitats previstes i es pugues seguir oferint els serveis habituals.

Agraïm, doncs, les persones que en la mateixa nit de l’incendi es van arremangar per ajudar a retirar els llibres i material en unes condicions molt adverses, les persones que van col·laborar als camps de treball de les tardes del dilluns 20, dimarts 21 i matí i tarda del dimecres 22, a fi de restaurar els llibres “fumats”, i les persones que han volgut adquirir els llibres “fumats” per ajudar-nos a alleugerir el daltabaix.

També agraïm els bombers per la seva cura i sensibilitat en el treball realitzat, així com els serveis de la policia municipal i el SEM.

Des d’aquí anunciem que s’estan projectant de cara al setembre una sèrie d’activitats de suport. Una d’elles serà l’exposició de l’artífex Briel Poch, d’”expocollages de paper cremat”, que sota el títol de “Combustió.Bibliòfil.Interna”es podrà veure del 5 de setembre  al 21 d’octubre a l’espai de Llegim…? Llibreria. La venda d’aquests collages servirà per pal·liar parcialment les pèrdues generades pel sinistre.

També es preveuen altres activitats d’exposició i venda de llibres fumats i socarrimats, així com subhasta de perles literàries socarrimades, que ja  es precisarà en el seu moment.

About llegim...? llibreria

Som una llibreria de caràcter general especialitzada en música i amb seccions a les quals hem donat un tracte singular. A més de novetats, la nostra llibreria ofereix un important assortiment de temes alternatius i potencia el llibre en català i la literatura d’autores. Us convidem a venir a donar un cop d’ull a les nostres seccions.

Posted on 30 Juliol 2020, in Recomanacions. Bookmark the permalink. Deixa un comentari.

Feu un comentari del llibre que us recomanem

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: