Arxiu del Blog

Llegim..? llibreria celebra el seu 19è aniversari amb un acte poètic, reivindicatiu i solidari

Dissabte vinent, dia 12 de novembre, a les 12 del migdia, a la Capelleta de la Mare de Déu de Montserrat del Passatge Capità Galí tindrà lloc un recital poètic participatiu, de caràcter reivindicatiu i solidari, organitzat per Llegim…? Llibreria en el seu 19è aniversari.

Tothom qui vulgui és convidat a llegir o escoltar poemes de la poeta iraniana Forugh Farroujzad en solidaritat amb la lluita per la llibertat de les dones de l’Iran contra la dictadura dels aiatol·làs i l’acarnissament que s’hi està duent a terme.

Es tracta d’una veritable revolta sense treva des de l’assassinat en mans de la policia de la jove kurda Masha Amini el passat mes de setembre, que està tenint una àmplia ressonància mundial, sobretot en nuclis de dones d’arrel musulmana, malgrat que no sempre els mitjans reflecteixen com es mereixeria un moviment transcendent d’aquestes característiques.

En l’acte, ens diuen les organitzadores, “deixarem els nostres mocadors al carrer com a símbol de complicitat amb aquestes dones que s’hi estan jugant la vida i farem nostra el seu lema ‘DONA, VIDA LLIBERTAT’ “.

Llegim…? Llibreria ha arribat als seus 18 anys!

Ja portem 18 anys tirant endavant la nostra llibreria, les nostres activitats, els nostres actes culturals, els nostres recitals de poesia, els nostres concerts i la veritat és que tenim moltes, moltes ganes de seguir compartint-ho, com sempre, amb tots vosaltres amics i amigues.
18 abraçades literàries ben fortes a tots/es!!!

Llegim…? Llibreria ha arribat als seus 10 anys!

Han estat  anys de neguits i alegries,  on enmig de boscúries de lletres i notes,  i d’un munt d’activitats, ha sobresortit el caliu de tots aquells i aquelles que ens heu acompanyat en aquesta aventura. Perquè sense vosaltres aquesta aventura no hagués estat possible!

I aprofitant l’avinentesa del nostre aniversari  hem volgut moldejar la nostra finestra al món, transformant-la en format blog,  per fer-la més oberta, àgil i participativa i així poder mantenir aquest caliu per molts anys més!

A %d bloguers els agrada això: