20 anys de Llegim…? Llibreria

Aquest mes de novembre de 2023 Llegim…? Llibreria commemora els 20 anys de la seva inauguració a través d’un seguit d’activitats que es van iniciar el dissabte passat dia 4 de novembre amb la presentació del llibre de poesia Franciscanismes d’Ernest Farrés i Junyent. Les activitats de celebració es concentraran principalment el proper dissabte, dia 11 de novembre, on a les 12 del migdia a la capelleta de la Mare de Déu de Montserrat, tindrà lloc la presentació del darrer llibre de poesia de Feliu Formosa, El temps sofert, i a les 7 de la tarda al mateix espai de la llibreria es durà a terme una xerrada a l’entorn de la figura i la memòria de Carme Junyent.

La presentació d’El temps sofert anirà a càrrec de l’escriptor Jordi Llavina i comptarem amb la presencia de l’autor. Es tracta d’un llibre “ sobre la vida i sobre la capacitat –o sobre la necessitat ineludible- de resistir” que aplega dos poemaris: d’una banda Sovint el somni, una vintena de poemes lluminosos que són una “festa de la imaginació literària” i de l’altra Haikus de convalescència, un aplec de trenta-cinc haikus amb el relat d’un conflicte moral carregat d’humanitat.

A la tarda comptarem amb la presència de membres del consell redactor de la Revista d’Igualada que ens faran cinc cèntims de la figura i experiències viscudes amb la coneguda i insigne lingüista, escriptora i professora Carme Junyent, acte en el qual es llegiran textos de l’autora, es debatrà sobre la seva figura i el seu pensament i es presentarà el darrer llibre pòstum editat, No patiu per mi integrat per nombrosos articles a l’entorn de la gastronomia, llengua i amistat.

Us hi esperem!!!

Posted on 7 Novembre 2023, in Notícies. Bookmark the permalink. Deixa un comentari.

Feu un comentari del llibre que us recomanem